Spring naar de inhoud
One Night Stands

Standen die verleiden

Bezoekers houden spontaan halt bij uw stand want die springt in het oog en ook na de beurs herinneren de bezoekers die zeker nog.

Bekijk realisaties

The art of seduction

In slechts enkele seconden beslist je potentiële klant of hij doorloopt of je beursstand bezoekt. Je krijgt hoogstwaarschijnlijk geen tweede kans meer om de bezoeker te vertellen wat je voor hen kan betekenen. De bal misslaan is hier niet aan de orde en daar biedt onze ervaring dat handje!

Correcte aanpak

Bij oplevering van uw stand zijn we telkens weer trots, uw stand staat er op tijd, compleet af en met de juiste graad van afwerking!

Persoonlijke begeleiding

Een project groeit samen met u en uw team tijdens de voorbereiding. Je vindt bij ons steeds hetzelfde aanspreekpunt en samen bouwen we aan een mooi project.

Oog voor detail

De kwalitatieve materialen creëren een mooie stand die zelfs de concurrentie doet omkijken.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onze referenties laten zien dat we van aanpakken weten. Grote of kleine beursstanden, wij bouwen straffe concepten die het verschil maken.

Permanentie ter plaatse

Indien gewenst, zorgen we tijdens de beurs voor technische ondersteuning of permanentie. Wij reizen mee en laten niets aan het toeval over.

Eigen atelier & logistiek

Naast een team van specialisten hebben wij ook een eigen logistiek en voldoende ruimte voor productie en opslag

Maatwerk of modulair?

Grote of kleine beursstanden, wij bouwen straffe concepten die het verschil maken. Iedereen kan bij ons terecht en geen enkel idee is ons te gek.

Jij het idee, wij de expertise

Uw verhaal vertellen? Daarvoor hebben wij alle troeven in huis! Alles kan en alles mag. Wilt u liever een op maat gemaakte stand volgens uw eigen wensen en specificaties of geeft u de voorkeur aan modulaire standenbouw?

One Night Stands biedt u de mogelijkheid om in alle vrijheid een keuze te maken. Uiteraard staan wij u met raad en daad bij.

Beursstanden in houtbouw

Stelt u hoge eisen aan creatieve ontwerpvrijheid, ook dan heeft One Night Stands de uitgelezen oplossing voor u, namelijk houtbouw. Houtbouw is ideaal voor originele ontwerpen, zowel functioneel als artistiek.

Het resultaat is een stand met uiterst professionele uitstraling… gegarandeerd een publiekstrekker met hoge stopkracht.

Van Brussel tot Gent.
Van Frankfurt tot Dubai.

Referenties zoals BMW Motoren, Delta Light, Decospan en Beaulieu laten zien dat One Night Stands van aanpakken weet. Toch maken we geen onderscheid. Grote of kleine beursstanden, wij bouwen straffe concepten die het verschil maken.

One Night Stands optimaliseert uw beursdeelname door een realisatie met ‘standing’, maar ook door te zoeken naar de meest economische manier om een ontwerp te realiseren.

Interieur waar je hart van overslaat

One Night Stands staat niet enkel en alleen voor standenbouw. Ook je showroom of interieur nemen wij graag onder handen.

Onze commerciële aanpak, klantgerichte ontwerpen en de knowhow om je product of merk te laten triomferen, zijn onze stokpaardjes.

Contacteer ons

Wil je weten hoe we samen je (toekomstige) klant kunnen verleiden, hoe ver ons oog voor detail reikt, hoe je een onuitwisbare indruk maakt, hoe je doelgroep optimaal te bereiken of heb je een idee dat je met ons wilt delen?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info